Головне

Президент "Миколаєва" Жук: До 15 липня заплатимо внесок для участі в Суперлізі

12.07.2011 20:51 347 0

Усі проблеми МБК "Миколаїв" з приходом на посаду президента керівника фракції Партії регіонів в обласній раді Миколи Жука залишаться в минулому.

Про це сам Жук заявив на спільній з екс-президентом клубу Андрієм Черепановим прес-конференції, присвяченій події, пишуть "Николаевские новости".

"І я особисто, і моя компанія не могли продовжувати фінансування клубу в колишньому обсязі", - сказав Черепанов.

"Це не нормально, коли команда півмільйонного міста лежить на плечах одній порівняно невеликої компанії. Радий, що ситуація, в якій опинився МБК "Миколаїв", викликала широкий резонанс", - зізнався він.

Він розповів, що днями в ОДА відбулася нарада, на яку були запрошені керівники великих миколаївських підприємств. Розглядалося єдине питання: фінансування МБК "Миколаїв" з умовою забезпечення участі клубу в чемпіонаті Суперліги.

"Губернатор Микола Круглов запропонував створити спеціальний фонд сприяння МБК «Миколаїв». Ця ініціатива була підтримана. Після реєстрації фонду в органах юстиції почнеться реальне фінасірованіе клубу", - каже Черепанов.

"Жука в клуб не спустили зверху. Кандидатура Миколи Васильовича погоджена і з нами. Якби члени установчого ради були проти, він би не пройшов", - додав Черепанов.

Жук запевнив, що до 15 липня "Миколаїв" заплатить вступний внесок для участі в Суперлізі, а ось про бюджет команди на сезон говорити поки рано. Новий президент клубу повідомив, що фінансово підтримувати клуб погодилися підприємства морегосподарського комплексу. Їх керівники увійдуть до наглядової ради клубу, глава якої буде обраний найближчим часом.

"Мені буде приємно попрацювати з таким елітним клубом. Я трудоголік. Ще зі студентської лави займав багато посад і скрізь встигав", - згадує новий президент клубу.

"У новому сезоні важливо вивести "Миколаїв" з піке. А головне завдання для баскетболістів - грати для вболівальників, які давно стали шостим гравцем команди", - резюмував він.

Коментарі ()