Головне

Ярутіс: Головний наш конкурент – це ми самі

28.09.2010 19:24 335 0

29 вересня в рамках першого кваліфікаційного раунду Єврокубку у Франції відбудеться зустріч між місцевим "Орлеаном" і БК "Азовмаш".

Напередодні матчу прес-служба маріупольського клубу звернулася за коментарями до Роландаса Ярутіса.

"Я ссподіваюся, що все буде добре. Нам потрібно вигравати та проходити далі. Програш - це не для нашої команди! Ми всі стараємося та готуємося до кожної гри. Мені сподобалося те, що у нас збережено кістяк команди, і додалися хороші гравці. Щоправда, нам ще багато працювати над командною грою як у захисті, так і в нападі. На сьогоднішній день мені дуже подобається грати із Санею Скутельником. Ми з ним граємо вже не перший рік. І ось також вже є зв'язка з Рамелом, Деметріусом і Фредом, оскільки дається взнаки досвід спільної гри у минулому сезоні. Мені дуже подобається, коли є така ось зіграність, вважаю, що це дуже добре. Тому що зібрати команду та зробити команду - це дві різні речі. Командний процес - процес не одного дня.

"Щодо гри з "Орлеаном", гадаю, все буде нормально. Головний наш конкурент - це ми самі! Якщо ми будемо грати так, як повинні, як Завалін хоче, щоб ми грали, то все буде відмінно. Потрібно робити гру, яка буде приносити радість керівництву, нам самим, і, звичайно ж, глядачам. Найголовніше - щоб ми вигравали, що ми і спробуємо зробити у Франції, ну і, звичайно, в наступних матчах", - сказав баскетболіст.

Коментарі ()