Головне

БК "Хімік" відкрив новий сезон традиційним баскетбольним святом

23.09.2010 10:27 269 0

Напередодні старту сезону БК "Хімік" традиційно провів зустріч команд клубу з уболівальниками, повідомляє прес-служба южненців.

В залі ФСК "Олімп" було представлено 12 команд, що виступають за южненський клуб у баскетбольних змаганнях Всеукраїнської юнацької ліги, Європейської юнацької ліги, Суперліги, Кубку України та FIBA Eurochallenge. Команди вітали президент БК "Хімік" Сергій Назаренко, головний тренер БК "Хімік" Зоран Калпіч, заступник голови профкому ОПЗ Віталій Розмериця, старший тренер підготовки резерву клубу Валентин Воронін.

Після параду команд глядачі побачили незвичайний матч, у якому взяли участь змішані склади команд Суперліги і дубля, умовно названі "Хімік" і "Южний". Після того, як перші десять хвилин команди провели з рівним рахунком, переважно демонструючи видовищні елементи гри, колективи було переформатовано, і гра продовжилася за участю гравців молодших команд, фан-клубу, дівчат груп підтримки. Оскільки правила дозволяли набирати рекордну кількість очок кидком з центру поля, а також кидком зверху - якщо маленький гравець сидить на плечах великого, - гравці не забарилися скористатися цією можливістю.

У підсумку "Хімік" виграв, що в принципі анітрохи не засмутило "Южний", оскільки всі отримали заряд позитивних емоцій від цього баскетбольного жарту.

Коментарі ()