Головне

Черній: Спаринг - це найкраще тренування

05.09.2010 10:25 130 0

Головний тренер БК "Київ" Віталій Черній визначився із завданнями, які стоять перед командою на литовському етапі зборів, протягом якого буде проведено низку спарингів.

Про це повідомляє офіційний сайт Суперліги.

"Якщо під час першого етапу підготовки наголос робився на відновленні фізичних кондицій, то тепер ухил буде зміщено безпосередньо в бік баскетболу. Спочатку акцент буде зроблено на взаємодіях у малих групах - парах і трійках. Потім поступово перейдемо до командних взаємодій. Особливу увагу буде приділено грі в обороні", - сказав тренер.
 
"За моєї відсутності команда працювала під керівництвом Ігоря Яценка, і працювала дуже плідно, тому зараз я отримав у своє розпорядження гравців, які перебувають в належних кондиціях. Хоча, безумовно, з огляду на ранній старт Суперліги та мою роботу у збірній, нам доводиться готуватися в умовах дефіциту часу. Звичайно, кожному тренеру хочеться якомога скрупульозніше та ретельніше підготувати команду до сезону, але реалії завжди обмежують тебе, змушуючи десь форсувати роботу. Так що, найближчими днями тренування будуть дуже насиченими й інтенсивними", - повідомив Черній.
 
"Що стосується розкладу товариських матчів, то, на мій погляд, він сформований раціонально. Зрозумійте, чим більше команда проведе ігор напередодні сезону, тим впевненіше зможе увійти в новий чемпіонат. Спаринг - це найкраще тренування, адже саме в бойових умовах виявляються всі недоліки, а також стає зрозуміло, за рахунок чого колектив може додати", - вважає тренер команди.

Коментарі ()