Головне

У складі "ДніпроАзота" ще один новачок

02.09.2010 09:30 207 0

БК "Дніпро-Азот" продовжує формувати свій склад на наступний сезон. Черговим новачком дніпродзержинців став форвард Джон Дюкс (203 см, 1984 р.н.). Дюкс - шульга, може однаково вдало виступати на позиціях легкого та важкого форвардів.
 
Про це повідомляє прес-служба клубу.

На початку своєї кар'єри Джон захищав кольори команди університету "Сан-Франциско" (USF). Минулий сезон Дюкс провів у турецькому клубі ІТУ (Стамбул), де його статистичні показники склали 15.5 очка та 7.2 підбирання в середньому за гру, за реалізації з гри 57.6%. Влітку форвард завжди приїздить до Сан-Франциско, де бере участь у турнірі San Francisco PRo Am. Цього року на змагання завітали гравці НБА Джейсон Капоно та Метт Барнс.
 
Очікується, що Дюкс приєднається до своєї нової команди на тренувальному зборі в Литві. Крім того, до Клайпеди на оглядини може завітати й ряд місцевих виконавців. Зокрема добре відомий українським вболівальникам захисник Маріус Прекявічус (196 см, 1984 р.н.), який у позаминулому сезоні став чемпіоном України у складі маріупольського "Азовмашу", кращий бомбардир чемпіонату Литви - Андріус Алєксандровас (197 см, 1986 р.н.), який захищав кольори "Аліти" (20.6 очка та 4.1 підбирання в середньому за гру), а також центровий Даріус Шілінскіс (216 см, 1984 р.н.), котрий провів минулий сезон у естонській "Валзі" (12 очок та 8 підбирань у середньому за гру).
 
Нагадаємо, що раніше "ДніпроАзот" вже оформив відносини з екс-гравцями "Будівельника" Олександром Нерушем та Григорієм Хижняком, а також запросив до своїх лав двох американських легіонерів - захисника Ріко Пікетта та центрового Джерома Бізлі.

Коментарі ()