Головне

Кадетська жіноча збірна України поступилася Німеччині

14.08.2010 23:14 344 0

Кадетська жіноча збірна України завершила груповий етап Чемпіонату Європи (Дивізіон "В"), поступившись німецьким одноліткам з рахунком 41:76 (9:18, 13:23, 11:21, 8:14).

Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ.

На жаль, остання гра в рамках першого групового етапу жіночого Євробаскету U 16, що проходить у столиці Македонії Скоп'є, склалася для українок вкрай невдало. На відміну від двох попередніх матчів, дебют поєдинку з Німеччиною наші дівчата не провалили, на рівних змагаючись із суперницями протягом п'яти стартових хвилин.

Втім, уже до кінця чверті перевага німкень становила дев'ять пунктів, а протягом наступних десяти хвилин вона збільшилася більш ніж удвічі. Тож на велику перерву команди пішли за рахунку 22:41 на користь Німеччини. У другій половині деморалізовані українки повністю віддали ініціативу суперницям, котрі в підсумку й очолили групу з трьома перемогами у трьох матчах.

Марія Рубан стала найрезультативнішим гравцем у складі України, набравши 16 очок і додавши до них 2 підбирання та 2 блок-шоти. 9 очок і 2 підбирання в активі Міріам Уро-Нілє.

Таким чином, маючи в пасиві три поразки у трьох матчах, українки посіли четверте, останнє, місце у групі "D". Далі на нашу команду очікують класифікаційні ігри за 13-16 місце з іншими невдахами першого групового етапу.

Коментарі ()