Головне

Щипакіна: Збірна готується до чемпіонату Європи з великою самовіддачею

10.08.2010 11:30 219 0

В суботу, 14 серпня, національна жіноча збірна України матчем проти Німеччини розпочинає відбір до Чемпіонату Європи 2011 року.

Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ.

Днями ж команда провела два виїзних спаринги з командою Латвії, які закінчилися з рахунком 60:38 та 64:63 на користь суперниць. За словами, Ірини Щипакіною, головного тренера національної жіночої збірної України, команда проявила характер у цих матчах.

"Попри поразки, в матчах зі збірною Латвії команда зіграла краще, ніж у попередніх іграх, виявила характер. Наразі ми тренуємося в оптимальному складі, жодних змін не плануємо. Останніми до тренувань збірної приєдналися Олександра Приступа та Ольга Мазніченко", - сказала тренер.

"Єдине, що спека не дозволяє реалізувати всі плани, пов'язані з підготовкою. В залі дуже парко, й дівчата ризикують отримати тепловий удар. Тому обсяг роботи, який було заплановано, реалізувати повністю просто неможливо, що й стало нашою найбільшою проблемою. А загалом, всі працюють добре, команда готується до старту кваліфікації з великою самовіддачею", - додає Щипакіна.

"Вже в суботу ми розпочинаємо кваліфікаційний турнір до Чемпіонату Європи. Щодо найближчого суперника - Німеччини, то знаємо, що команду посилили дві баскетболістки. Наше завдання - грати, доводити, на що ми здатні, та проявляти себе", - сказала тренер.

Коментарі ()