Головне

Вболівальники "Черкаських Мавп" вимагають взяти клуб до Суперліги

03.06.2010 17:40 427 0
Вболівальники "Черкаських Мавп" пікетували міністерство у справах сім'ї, молоді і спорту з вимогою допустити команду до участі в Суперлізі.

Нагадаємо, попри те, що черкаський клуб в сезоні 2009-2010 виграв Вищу лігу, його участь в головному баскетбольному турнірі держави під великим питанням.

Головною метою вболівальників було повернення спортивного принципу, за яким "Мавпи" мали б продовжити свою історію в Суперлізі.

Свою підтримку колегам під час фінальної серії "Азовмаша" та "Будівельника" висловили фани цих клубів. До того ж представники низки вболівальників команд Суперліги підписалися під листом до ФБУ та АБКУ.

Свого листа сьогодні привезли до столиці і черкащани. В ньому звертаються за допомогою до Міністра сім'ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна. За відсутності самого міністра з листом ознайомився його заступник Олександр Ларін.

При чому разом із юристами міністерства це питання чиновник розглядав п'ять годин, майже весь цей час черкаські вболівальники не відходили від стін міністерства, при цьому впливали на настрій його працівників своїми "кричалками". З пресою чиновник говорити відмовився, його думки чув директор ТОВ "Черкаси-Баскет" Володимир Гриценко.

"Основний момент в тому, що нас почули. Я думав, що нам буде вкрай важко зустрітися з кимось із офіційних осіб. В той же час пан Ларін приділив нам доволі багато часу", - сказав він.

За словами Гриценка, головна суть розмови полягала в тому, що поки жодних правопорушень немає, адже офіційної відмови черкаському клубу з печатками не було. Якщо це матиме місце, лише в такій ситуації міністерство має можливість реагувати.

"Ще один момент стосується спортивних залів. У міністерстві, принаймні, поки немає документів, в яких фігурували б цифри в 3500 глядачів для новачка Суперліги. Дещо насторожує позиція державного тренера Лапшинова, з яким також вдалося поспілкуватися, він заявив, що нас в Суперлізі ніхто не чекає. Однак навіть попри це шанси є", - заявив представник черкаського клубу у коментарі офіційному сайту клубу.

Коментарі ()