Головне

ФІБА відсторонила "Азовмаш" від єврокубків

13.05.2010 20:41 520 0
ФІБА відсторонила маріупольський "Азовмаш" від участі у єврокубках

Про це йдеться у листі генерального секретаря ФІБА Патріка Бауманна на ім'я маріупольському клубу, повідомляє isport.ua.

"Я хочу нагадати вам про лист від 10 грудня 2009 року, в якому баскетбольному клубу "Азовмаш" було запропоновано виконати судову постанову Арбітражного суду не пізніше 21 грудня 2009 року, а також рішення Апеляційного суду ФІБА від 30 квітня, яке відхилило вашу апеляцію проти рішення Генерального секретаря ФІБА від 13 січня 2010 року, що накладає заборону на реєстрацію нових гравців баскетбольним клубом "Азовмаш", - йдеться у документі.

З огляду на те, що баскетбольний клуб "Азовмаш" продовжує ігнорувати всі ці зобов'язання, беручи до уваги заключну постанову Арбітражного суду і відповідно з попереджувальним листом, а також внутрішніми нормами ФІБА, ФІБА таким чином накладає подальшу санкцію на баскетбольний клуб "Азовмаш".

Санкція - усунення "Азовмашу" від участі в міжнародних клубних змаганнях.

Копія цього листа відправлена до Федерації баскетболу України і ФІБА-Європа. Санкція може бути застосована примусово.

ФІБА залишає за собою право накласти наступні санкції на "Азовмаш", якщо він продовжить ігнорувати судові постанови Арбітражного суду з вищезазначених питань.

Нагадаємо, "Азовмаш" згідно з рішенням ФІБА мав виплатити своєму екс-гравцю Рамону Ван Де Харе 200 тисяч євро, однак проігнорував це.  Згодом клубу заборонили реєструвати нових гравців як першу санкцію за невиконання рішень ФІБА.

Коментарі ()