Головне

Суперліга оштрафувала Мітровича на 17 тисяч

23.04.2010 19:21 370 0

Баскетбольна Суперліга оштрафувала головного тренера БК "Кривбасбаскет" Звєздана Мітровича за порушення кількох пунктів Дисциплінарних правил Суперліги на загальну суму 17 тисяч гривень.

Таке рішення ухвалила дисциплінарно-переглядова комісія Суперліги, яка проаналізувала матч "Кривбасбаскет" - "Будівельник" (який відбувся 13 квітня), інформує сайт Суперліги.

Події, пов'язані з цим матчем, отримали неабиякий резонанс. Під час згаданого матчу було дискваліфіковано наставника криворіжців Звєздана Мітровича, а після гри невідомі люди розбили автомобіль арбітра Сергія Чебишева, котрий обслуговував зустріч.

Все це стало приводом для детального аналізу ситуації, на основі чого було вирішено ввести зміни до Регламенту та Дисциплінарних правил ХІХ Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги сезону 2009-2010 аби уникнути подібних моментів під час матчів плей-офф.

Зокрема ці зміни стосуються забезпечення безпеки арбітрів і їх транспортних засобів, поведінки вболівальників під час гри (в залі не повинно бути стоячих місць), санкцій до тренера за систематичне отримання дискваліфікуючих фолів.
 

Коментарі ()