Головне

Ліщук: Титул володаря Кубка Європи в мене вже ніхто не відбере

21.04.2010 13:29 377 0
Володар Кубка Європи українець Сергій Ліщук, що виступає за іспанську "Валенсію", повністю щасливий у новому клубі.

Про це та про те, як вигравали Кубок, баскетболіст розказав у інтерв'ю газеті "Блик".

"Ми до цього тріумфу йшли довго, але до перемоги були готові. Тренер нам казав, що перемогти нас ніхто не може, ми можемо лише самі програти. Стомилися страшенно, але втома ця приємна. За великим рахунком, навіть зараз ще не усвідомив, що трапилось, і навіть не віриться, що ми це зробили," - розповів баскетболіст.

Ліщук також розповів, чому свого часу обрав "Валенсію".

"Коли агент спитав мене, де б я хотів виступати, відповів йому, що в Іспанії, у "Валенсії". Навіть не знаю, чому зробив такий вибір. Може тому, що ми з цією командою у минулому році грали двічі. Але моє бажання задовольнили", - зазначив - баскетболіст.

"Я тут щасливий. У мене чудові партнери, хороший мікроклімат у колективі. Вдвічі приємніше, що ти не просто сидів у цій команді на лаві десь у останніх рядах, а кував цю перемогу з лідерами на рівних. Але головне інше. Цей титул у тебе вже ніхто не забере. Приємно знати, що ти в житті вже досяг такого успіху", - сказав Ліщук.

Також баскетболіст розповів, що першим до нього додзвонився, аби привітати, екс-наставник національної збірної Геннадій Защук.

Коментарі ()