Головне

"Донецьк" попросив пробачення за Плеханова

24.03.2010 12:57 295 0
Керівництво баскетбольного клубу "Донецьк" висловило жаль з приводу конфлікту між колишнім головним тренером донеччан Валерієм Плехановим і президентом БК "Дніпро" Валерієм Кондратьєвим.

Керівники "Донецьку" також попросили вибачення у Кондратьєва та всього баскетбольному клубу "Дніпро", повідомляє офіційний сайт "тигрів".

"Посадові особи баскетбольного клубу "Донецьк" не зверталися з якими-небудь заявами до органів внутрішніх справ щодо Кондратьєва і нам нічого не відомо про ситуацію з діями співробітників органів внутрішніх справ у даному питанні" - йдеться в документі.

Керівництво баскетбольного клубу "Донецьк" повідомляє, що не поділяє позицію Плеханова., висловлену ним в інтерв'ю в газеті "Салон Дона и Баса" про ситуацію всередині Асоціації баскетбольних клубів "Суперліга"

БК "Донецьк" вважає, що сьогодні, як ніколи раніше, в баскетбольному співтоваристві клубів Суперліги панує дух рівноправності, чесності і демократії.

"Висловлюємо тверду впевненість у тому, що в майбутньому між БК "Донецьк" та БК "Дніпро" не повториться ніяких конфліктних ситуацій за межами баскетбольного майданчику, бо всі ми робимо одну спільну справу з підняття рівня і престижу українського баскетболу", - йдеться у заяві.

Коментарі ()