Головне

Козаченко визнана MVP тижня

23.03.2010 00:17 365 0

Офіційний сайт УПБЛ оприлюднив свою версію найкращою п'ятірка і MVP тижня.

Захисники

Світлана Козаченко, "Козачка"

Статистика: 2 гри, у середньому: 7,5 очок (1,5/3,5 - двоочкові, 1,5/3 - триочкові), 4 підбирання, 7,5 передач, 1,5 перехоплення, 1,5 блок-шоти, РЕ - 17,5.

MVP тижня. Нехай розігруюча запоріжанок і не відзначилася результативними діями в нападі, але в організації атакуючих дій вона була найкращою серед усіх "колег" по амплуа. У матчі з "Політех-Баскетом" Козаченко взяла активну участь у спурті "Козачки" 15:0 наприкінці першої чверті, він став визначальним у поєдинку. Наступна зустріч з "Пальмірою" стала для запоріжанок більш напруженою. І тут досвід дворазової учасниці "Фіналу чотирьох" Євроліги знадобився як ніколи. Ще за п'ять хвилин до кінця третьої чверті одеситки вигравала 44:38. Утім, саме Козаченко зрівняла рахунок, а протягом наступного відрізку набрала ще 5 очок і зробила перехоплення. Супротив суперниць було зламано, а "Козачка" довела матч до перемоги.  

Марина Сазоненко, "Дніпро"

Статистика: 1 гра: 20 очок (4/4 - двоочкові, 2/4 - триочкові, 6/6 - штрафні), 5 підбирань, 3 передачі, РЕ - 25.

"Дніпро" провів лише одну зустріч минулого тижня, але яку! Дніпрянки знову перемогли з великою різницею, виступаючи без Олександри Горбунової. Марина Сазоненко стала найвлучнішою у складі своєї команди.

Девінея Пейн, "Динамо"

Статистика: 2 гри, у середньому: 13 очок (5,5/11,5 - двоочкові, 2/2,5 - штрафні), 5 підбирань, 2,5 передачі, 2 перехоплення, РЕ - 15.

Цього тижня гра Пейн особливо допомогла "Динамо" у матчі з "Ластівками". Тоді вона стала кращою у складі своєї команди. А взагалі, американська легіонерка тримається свого рівня. Навіть якщо у неї щось не виходить, все одно - її присутність на майданчику вже запорука успіху.

Форвард

Оксана Письменник, "Франківськ"

Статистика: 1 гра: 32 очки (7/13 - двоочкові, 5/10 - триочкові, 3/6 - штрафні), 8 підбирань, 4 передачі, РЕ - 27.

Франківський клуб здобув першу перемогу за останні майже два місяці. І звичайно лідерка команди Оксана Письменник не могла не взяти активної участі у цій події. Вона провела усі 40 хвилин матчу з "Політехнікою" та як завжди відзначилася не тільки хорошими показниками, а й внесла злам у хід поєдинку в найважливіший момент. Саме Оксана відзначилася точним дальнім влучанням, коли "Франківськ" поступався львів'янкам на початку другої половини зустрічі. Після цього господарки майданчику почали збільшувати перевагу над "Політехнікою". Зрештою, наприкінці матчу Письменник зробила немалий внесок, аби різниця у рахунку наблизилася до 20 очок. 

Центрова

Адеола Оланреваджо, "Динамо"

Статистика: 2 гри, у середньому: 12 очок (5,5/9,5 - двоочкові, 1/1,5 - штрафні), 10,5 підбирання, РЕ - 18.

Центрова киянок поки ще не повністю розібралася в усіх командних взаємодіях, але продовжує допомогати "Динамо". Безумовно, без очок Оланреваджо киянкам було б набагато складніше. А так, підопічні Володимира Рижова-молодшого продовжують перемагати і в такому стилі наближаються до чергової зустрічі з конкурентом у боротьбі за чемпіонство - "Дніпром".

Коментарі ()