Головне

Тренер БК "Донецьк": У лізі ВТБ немає слабких команд

14.10.2009 13:35 171 0

У єдиній лізі ВТБ, яка стартує 14 жовтня, немає жодної слабкої команди.

Про це заявив Рамунас Бутаутас, головний тренер БК "Донецьк":

"Цей турнір мені дуже цікавий, насамперед, за складом учасників. У лізі немає жодної слабкої команди, а тому абсолютно всі ігри будуть напруженими, що дуже подобається і гравцям, і тренерам. Хірург любить оперувати, генерал - воювати, простий солдат - стріляти, а баскетбольний фахівець любить грати з хорошими партнерами і суперниками", - наводить слова тренер сайт донецького клубу.

За словами наставника, у "Донецька" є амбіції в цьому турнірі. "Ми викладається у кожній грі, будемо грати на межі сил і в цьому змаганні. БК "Хімкі" - сильний суперник, а на що ми справді претендуємо, покажуть тільки події на майданчику", - додав фахівець.

"Не вірте тим тренерам, які приходять і відразу кажуть: "Я виграю вам перше місце". Цього, крім господа бога, ніхто не може гарантувати. Ми будемо працювати, намагатися, вивчати опонентів, додавати і віддавати грі всі сили. А хто виграє - побачимо тільки наприкінці турніру. Не треба займатися популізмом, таку категорію фахівців я знаю, але я не такий. Я віддам все, що вмію і знаю, щоб виграти, але обіцяти нічого не можу", - наголосив Бутаутас.

Нагадаємо, "Донецьк" стартує у турнірі 15 жовтня у матчі проти підмосковних "Хімок".

Коментарі ()