Головне

Фани "Сумихімпрома" намагаються врятувати клуб від зникнення

26.08.2009 20:30 190 0
Вболівальники баскетбольного клубу "Сумихімпром" зврнулися з відкритим листом до громадськості з проханням врятувати команду від зникнення.

Наводимо відрізок звернення:

"Сумихімпром» - баскетбольний клуб з більш ніж 10-ти річною історією. Історією, яка наповнена яскравими та незабутніми подіями. Наша команда вже 8 сезонів виступає у класі найсильніших, а в 6-и з них брала участь у розіграші плей-офф. Згадується і "срібний" кубковий досвід, коли у боротьбі за Кубок України сумчани поступилися лише маріупольському "Азовмашу". Також до досягнень нашої команди можна віднести третє місце у розіграші Кубку України сезону 2007/2008. Та все ж вінцем усієї історії БК "Сумихімпром" є неодноразові виступи у Єврокубках. 

Але у ці важкі часи скрути, через політичні міжусобиці наш клуб знаходиться на межі існування. Основний спонсор клубу - ВАТ "Сумихімпром" - переживає не найкращі часи. Інших джерел фінансування баскетбольний колектив, на жаль, не має. Найближчим часом, якщо нічого не зміниться, Суми зникнуть з баскетбольної мапи України. І саме зараз ми, всі небайдужі до цієї проблеми люди, намагаємося привернути до неї увагу. Це, просто-таки, крик душі сотень вболівальників нашого клубу. 

Ми звертаємося до всіх небайдужих з проханням допомогти та зберегти команду. Команду, за яку вболіває та переживає все місто, вся Сумщина! Будь ласка, залиште баскетбол у Сумах!"
Коментарі ()