Головне

"Говерла" почала підготовку до сезону

05.08.2009 16:48 155 0
Гравці та тренери баскетбольного клубу "Говерла" вийшли з відпустки. Перший етап підготовки буде проводитись в Івано-Франківську і триватиме з 5-го по 25-го серпня.

На тренуванні у загальній групі були лише українські гравці, а саме Олександр Шостуха, Денис Спиридонов, Микола Білоус, Дмитро Шиманський, Олександр Кіба, Євген Федорчук, Сергій Кравець, Юрій Макаров та Юрій Головенський.

Ще два потенційні новачки - Артем Сліпенчук та Кирило Скуматов, приєднаються до складу "говерлян" у четвер, 5 серпня. Обидва - тільки-но прибули до Івано-Франківська і влаштовували свої побутові питання. Щоправда це їм не завадило відвідати перше тренування клубу та познайомитись з новим тренером і гравцями.

Варто зазначити, що новий головний тренер Євген Мурзін, який на початку тренування був представлений гравцям, переважно спостерігав за діями своїх підопічних зі сторони, які основну частину тренування займалися лише фізичною підготовкою під керівництвом тренера Степана Козака. На тренуванні були присутні ще два тренери "Говерли" - Андірй Кремез та Валерій Яйчун, а також генеральний директор клубу Олег Пелех.

З наступного понеділка, 10 серпня, до загальної групи українських гравців повинні приєднатися і перші легіонери. Передбачається, що серед них будуть не тільки потенційні новобранці, а й добре відомі імена.

bcgoverla.if.ua

Коментарі ()