Головне

Збірна України: з Фесенком та Печеровим, але без Дроздова

28.07.2009 10:37 418 0
Збірна України: з Фесенком та Печеровим, але без Дроздова
До збірної України, яка повернулася з Білорусі, приєдналися Олексій Печеров, Сергій Ліщук і Сергій Гладир.

Приїзд Печерова означає, що вперше в історії збірну нашої країни представлятиме два гравці НБА. Крім Олексія, який має контракт з "Міннесотою", Україну у матчах за право залишитись в Дивізіоні "А" буде представляти центровий "Юти" Кирило Фесенко.

За словами головного тренера збірної Валентина Мельничука, Фесенко знаходиться не в кращих фізичних кондиціях, але вже довів, що може бути корисним для команди.

"Відбиток його перебування в Америці помітний, - зазначив Мельничук. - Наприклад, там він звик захищатися проти центрових в основному в трьохсекундній зоні. А в Європі хлопці, кидаючи, можуть відтягуватися від кільця. Але Кирило, безумовно, додав у розумінні гри".

Натомість, в збірну, найвірогідніше, не приїде екс-капітан України і БК "Київ" Артур Дроздов, який зараз лікується у Франції і на зв'язок з тренерами не виходить.

У трьох контрольних матчів з білорусами, у яких українці виграли двічі, Мельничук не став виділяти когось з гравців, лише зазначивши, що всі три гри досить рівно провів 32-річний новачок команди Олег Салтовець, на рахунку якого у кожному з матчів 16, 20 і 11 очок, пише газета "Сегодня".
Коментарі ()