Головне

"Черкаські Мавпи" прощаються з амбіціями

12.07.2009 13:20 205 0
"Черкаські Мавпи" продовжують збирати новий склад для нового чемпіонату. Черговими новачками команди Володимира Холопова стали Євген Мельник і Євген Олійник.

Про це повідомляє офіційний сайт черкаського клубу.

Обидва гравці не можуть похвалитися високими кар'єрними здобутками. 30-річний Мельник, який є гравцем збірної Молдови, раніше виступав у чемпіонатах Азербайджану і Румунії, а останнім його клубом був БК "Гладіатор" з міста Клуж-Напока.

Євген Олійник останній сезон взагалі провів у команд Вищої ліги України "Вінницькі Зубри", а раніше грав з білоруські "ОЗАА Осиповичі", польський "Остров Вєлкопольскі", болгарський "Рілскі Спортіст".

В українській Суперлізі 25-річний гравець виступав за МБК "Миколаїв" і львівську "Політехніку", проте в жодному з цих клубів не затримувався більше, ніж на рік.

Таким чином, якщо вірити офіційному сайту "Мавп", Мельник і Олійник стали всього лише четвертим і п'ятим гравцями команди. Крім них у заявці на наступний сезон присутні Павло Ревзін, який грає в Черкасах вже не один рік, а також два інших новачка - Ігор Пелипейко та Дмитро Подоляко, які раніше грали у Дивізіоні Б Української баскетбольної ліги за київські "Скорпіони".

Немає у заявці й Мільяна Пуповіча, якого по завершенні минулого сезону керівництво клубу обіцяло зберегти для команди. Можна зробити висновок, що для "Черкаських Мавп" настали скрутні часи, і в якому б чемпіонаті вони в наступному сезоні не грали - Суперліги чи УБЛ, - боротися за високі місця їм буде вкрай важко. 

 


Коментарі ()