Головне

Кравцов і Гладир потрапили на драфт НБА-2009

17.06.2009 17:35 305 0

У Національній баскетбольній асоціації може збільшитися кількість легіонерів з України. Відразу два баскетболіста - центровий В'ячеслав Кравцов з БК "Київ" і захисник БК "Миколаїв" Сергій Гладир - мають шанси бути обраними на драфті-2009 і потрапити до найсильнішої баскетбольної ліги планети.

Обидва українця непогано проявили себе в європейському літньому таборі "Reebok Eurocamp-2009", який проходив у Тревізо і зібрав безліч талановитих молодих гравців континенту.

В'ячеслав Кравцов вже значиться серед учасників драфту під 49-м номером як вибір "Атланти", а Сергій Гладир повинен опинитися під 40-м номером. Напередодні його агент, який спочатку не поставив свого підопічного на драфт, так як не мав гарантій щодо працевлаштування Гладиря, змінив своє рішення, що може означати інтерес до Сергія з боку клубів НБА.

Відзначимо, що Гладир був одним із найневідоміших гравців літнього табору, але отримав просто приголомшливі відгуки фахівців, які називали його "неймовірно обдарованим атакуючим захисником", а його кидки після заслонів "феноменальними".

newsru.ua

Коментарі ()