Головне

Фесенко і Печеров на Універсіаді не зіграють

16.06.2009 11:28 423 0

Тренер збірної України Валентин Мельничук констатує втрати у складі команди.

Про це він сказав в інтерв'ю.

"Зараз ми розпочали підготовку до Світової Універсіадb. У ній беруть участь гравці загального списку кандидатів у національну збірну, що народилися в період з 1985 до 1991 року. На жаль, в перший же день зборів поїхав Олександр Кольченко, який не може тренуватися через проблеми із спиною. А ми, в свою чергу, не можемо заборонити повернутися додому гравцю, який не перебуває в нормальному фізичному стані", - відзначає Мельничук.

До втрат наставник збірної відніс також Сергія Гладиря і В'ячеслава Кравцова, які поїхали до Америки на перегляд в табори NBA, що спочатку не передбачалося.

"Але в нас є бойова заміна - замість них до нас приєднаються Олександр Сізов з южненського "Хіміка" та Андрій Кальніченко з БК "Одеса". Микола Вільховецький і Максим Корнієнко з дніпропетровського "Дніпра" тільки пару днів тому склали державні іспити в інституті фізкультури", - говорить тренер.

Також Мельничук сказав, що Кирило Фесенко і Олексій Печеров не зіграють на Універсіаді.

"Це вже інша категорія гравців, які приєднаються під час підготовки безпосередньо до чемпіонату Європи. І Печеров, і Фесенко запевнили всіх, що вони будуть у цьому році грати за національну збірну України. Я охоче їм вірю. Схоже, що наміри у них серйозні. Не думаю, що люди обманюють себе і нас. Чекаємо. Заради цього я навіть не запросив деяких гравців, тому що сподіваюся, що обидва наших легіонера приїдуть до збірної", - підкреслив він.

basket.com.ua

Коментарі ()