Головне

Чоловіча збірна України починає готуватися до відбору

14.06.2009 21:59 296 0

11 червня на базі "Сокіл" у Пуща-Водиці розпочався перший етап підготовки чоловічої збірної України, яка в серпні побореться з командами Чехії, Угорщини та Естонії за право в наступному відборі до чемпіонату Європи залишитися в дивізіоні А.

На навчально-тренувальному зборі зібралися молоді баскетболісти (1985 р.н. і молодше), з яких під Універсіаду буде сформована студентська збірна України.

Керувати командою будуть Валентин Мельничук та Геннадій Защук. Перший етап закінчиться 22 червня, на наступний день українці відлітають до Німеччини на турнір за участю студентських команд Бразилії, Ізраїлю та Німеччини.

Після повернення у Київ збірна України 29 червня відправиться до Белграду, де 2 липня розпочнеться Універсіада.

"Із студентської збірної ми оберемо 5-7 баскетболістів, які продовжать підготовку до основного турніру вже разом з більш досвідченими гравцями, - зазначив Валентин Мельничук. - Цей етап розпочнеться 15 липня. У його процесі ми візьмемо участь в турнірі в Білорусі, а потім на початку серпня проведемо в Києві два товариських матчі із Словаччиною. А 5 серпня ми зіграємо вже першу гру "турніру за виживання" на виїзді проти Угорщини.

basket.com.ua

Коментарі ()