Головне

Баскетболісти УБЛ вимагають відставки Волкова

23.04.2009 17:32 191 0

Кандидати до молодіжної та юнацької збірних України, які виступають у клубах УБЛ, звернулися із відкритим листом до президента Федерації баскетболу Олександра Волкова, у якому вимагають його відставки.

"Замість написати офіційні листи клубам УБЛ, функціонери ФБУ призначають мало не конспіративні побачення гравцям Ліги, телефонують нам на домашні телефони і відмовляються від побажання працювати через клубні канали", - наголошується у листі.

Для молодих спортсменів, на їх думку, дуже важливо отримати досвід ігор за збірну країни.

"Але клуби УБЛ інвестують кошти у нас розвиток, дають нам змогу набувати ігрової практики, і ми вважаємо неморальним вести будь-які переговори про нашу участь у збірних поза спинами клубів ліги", - йдеться у документі.

За словами баскетболістів УБЛ, зараз оздоровлення атмосфери в національному баскетболі залежить від волі однієї людини - головного функціонера ФБУ Олександра Волкова.

"Ми звертаємося до ФБУ з відкритим листом і просимо її президента Олександра Волкова добровільно подати у відставку, аби не перешкоджати розвиткові українського баскетболу", - додають представники альтернативного до Суперліги чемпіонату.
Коментарі ()