Головне

Драгойловіч попросив пробачення за демарш

29.01.2009 10:39 168 0
Гравець "Черкаських Мавп" Владіслав Драгойловіч попросив пробачення за свій вчинок  у грі проти "Будівельника".     

Легіонер приносить вибачення Клубу, своїм колегам по команді та вболівальникам "Черкаських Мавп" за емоційний та необдуманий вчинок, і розуміє, що це ледве не вартувало команді поразки у відповідальному матчі, повідомляє сайт УБЛ.

Влад пояснює свій вчинок тим, що він "перегорів".

Нагадаємо, що під час центрального матчу третього кола УБЛ, в якому грали "Мавпи" і "Будівельник", відігравши 8 хвилин і заробивши 4 очки, лідер господарів Владіслав Драгойлович був замінений, а потім просто відмовився виходити на майданчик.

Головний тренер "Мавп" Йовіца Арсіч висловив Драгойловічу своє незадоволення і наказав покинути лаву запасних, після чого сербський легіонер господарів одягнувся і пішов вболівати до фан-сектору.

Залишивши команду у відповідальний момент та приєднавшись до фан-сектору, Влад Драгойловіч шокував вболівальників, що визвало жваву дискусію на сторінках інтернет-видань щодо причин такої поведінки гравця.

Вже на наступний день, коли емоції вщухли, Драгойловіч поспілкувався с керівництвом клубу. Під час цієї розмови стало зрозуміло, що гравець визнає свою провину і шкодує про скоєний вчинок. 

Коментарі ()