Головне

У матчі з болгарками налаштовуємося лише на перемогу, - Володимир Брюховецький

12.01.2009 18:00 368 0

У важливому матчі за вихід на Чемпіонат Європи-2009 серед жінок зі збірною Болгарії за команду України не зіграє Олена Огородникова. Про це напередодні поєдинку заявив наставник українок Володимир Брюховецький.

"Підготовка до гри зі збірною Болгарії пройшла за планом. Єдине, що в команді є втрата - Олена Огородникова пошкодила у грі з Німеччиною руку й завтра на майданчик вийти не зможе. Знайти рівноцінну заміну за такий короткий проміжок часу просто немає змоги. Решта гравців, в тому числі, Любов Альошкіна, котра вже одужала, готуються до матчу", - цитує тренера ukrbasket.net.

Також наставник додав, що штаб українок ретельно ознайомився з відеозаписом останньої гри болгарської збірної в Німеччині і налаштовуються лише на перемогу.

"У складі нашого майбутнього суперника я, як і після першого нашого матчу, виокремив би натуралізовану американку Ноель Монік Квін і молоду, але швидко прогресуючу Гергану Славчеву, котра у двох іграх збірної Болгарії продемонструвала лідерські якості. Загрозу також становлять Наталія Топалова та Мілена Томова. В Німеччині болгарки зазнали поразки, що для них, гадаю, пов'язано, все ж таки, із виїзним характером поєдинку. Адже, якщо порівнювати, то у збірної Болгарії більш досвідчений склад - болгарські баскетболістки грають у сильних чемпіонатах Франції, Італії, Литви, Угорщини. Крім того, вони представляють собою досить зіграний колектив, в якому поєдналися досвід і молодість".

Коментарі ()