Головне

Арбітри нас засудили, - президент львівської "Політехніки"

22.12.2008 17:22 177 0

Арбітри засудили львівську "Політехніку-Галичину" у матчі проти київського "Будівельника". Про це після поєдинку заявив президент львівського клубу Олександр Лазорко.

"Арбітри уперто не бажали помічати порушення правил з боку гостей. Натомість львівські баскетболісти отримали фолів на три матчі наперед. Лише у другій половині матчу, бригада, яка складалася із Бостана, Сліпухи і Радова, почала давати фоли гостям. Причому незрозумілі. Хотіли продемонструвати, що судили однаково в обидві сторони? Ні, вони зробили ще гірше - "забруднили" баскетбол".

Також почесний президент підмітив, що він не говорить про підкуп арбітрів. Це - просто непрофесіоналізм арбітрів.

"Вони не вміють добре судити. Як можливе таке, коли один суддя суперечить своїм рішенням іншому?! Виникає логічне запитання: для чого було відходити від Федерації баскетболу? Ми хотіли зробити якнайкраще і зробити баскетбол справжнім яскравим святом, а вийшло навпаки", - цитує Лазорка ЗІК.

Також президент додав, що арбітра, який обслуговував матч "Політехніки" із БК "Одесою" Сергія Николащенка було вирішено відсторонити від суддівства на два матчі, але він судив у попередньому турі зустріч в Івано-Франківську.

"Я звертався до Кирила Погостінського з цим питанням, однак він нічого про це не знає. Директор чемпіонату УБЛ не знає про призначення арбітра на матч. Нонсенс", - додав Олександр Лазорко.

Коментарі ()