Головне

Міжнародний юнацький турнір у Львові виграли словаки

18.11.2008 14:38 126 0

У Львові відбувся міжнародний турнір з баскетболу серед дітей "Нові імена". Перемогу на турнірі здобула команда із словацького Кошіце.

Усі матчі відбулися у спортзалі центру творчості дітей та юнацтва Галичини. У турнірі взяли участь 5 команд. Дві команди зі Львова: СК "Карпатські Леви" і БМК "Леви Галичини", польський клуб із міста Перемишль UKS "Gim Baskets" і дві словацькі команди АС "Spisska Nova" (Спіска), SK "Kosice" (Кошіце). Усі команди складаються з дітей 1996-1997 року народження.

Турнір проходив за коловою системою. Але так сталось, що в останній день турніру саме в очних зустрічах визначались призери турніру.

Так команда із Кошіце перемогла команду з Перемишля 50:38 і посіла перше місце. А львівський клуб "Карпатські Леви" переміг команду із словацького міста Спіска і посів третє місце.

Також організатори турніру визначили найкращих гравців турніру. Найкориснішим гравцем турніру визнаний Ігор Хомицький із "Карпатських Левів". А у символічну збірну ввійшли Матус Жяк із команди "Кощіце", Міхал Осядач із польської команди, Даніель Бігом (АС "Spisska Nova"), Мамікон Папікян (БМК "Леви Галичини") і Віталій Іванов із "Карпатських Левів".

zik.com.ua

Коментарі ()