Головне

Скандал в українському баскетболі: "Одеса" переманила гравця "Пульсара"

07.11.2008 18:27 354 0

Рівненський баскетбольний клуб "БК-93 Пульсар" обвинувачує БК "Одеса" у крадіжці гравця Дьяпи Далібора.

Про це йдеться у листі головного тренера "Пульсара" Сергія Шемосюка.

Далібор Дьяпа, фото БК-93

"Ви не вступи у переговори з "БК-93", хоча знали, що у Дьяпи чинний контракт з нашим клубом, умови якого виконувалися", - йдеться у листі.

"Своїми діями, ви тягнете вниз весь український баскетбол, його авторитет, який був завойований не вами. Ваші дії не піддаються людській логіці. Ви зараз шукатимете мільйон підтверджень своєї порядності, але факт залишається фактом", - наголошує головний тренер рівненського клубу.

Подібні дії, вважає Шемосюк, розвивають фінансові можливості сумнівних агентів, а також "розпускають гравців".

За інформацією Шемосюка, подібний випадок стався з "БК-93" вперше за 15 років. "В результаті інциденту, наш клуб отримав гіркий досвід. Але ми обов'язково зробимо висновки", - вважає тренер.

"Подібна "крадіжка" і зрада в рамках нашої країни - свідоцтво відсутності совісті. Подібні моральні принципи не піддаються критиці", - наголошується у листі.

Гравець клубу Суперліги "БК-93 Пульсар" Далібор Дьяпа перейшов у команду Української баскетбольної ліги БК "Одеса" 6 листопада. Перехід сербського легіонера продовжив розкол між Українською Суперлігою і УБЛ, яка була створена влітку цього року.

Коментарі ()