Головне

"Хімік" - "Сумихімпром": післяматчеві коментарі тренерів

12.10.2008 12:51 229 0

"Хімік" - "Сумихімпром" 98:78

Дмитро Базелевський, головний тренер БК "Хімік".
 
- Ми все більше знаходимо свою гру, але я вважаю, що радіти поки рано: сьогодні суперник зробив більше підборів на нашому щиті. Ми допускали моменти, коли суперник проводив по дві атаки – це погано, і в результаті багато пропустили. Мені б хотілося, щоб показники пропущених очок у нас не перевищували 70 пунктів. Хороший показник триочкових, ми   над цим працювали, але у нас не повністю реалізована перевага під кільцем. Я хочу, щоб більше атак у нас було в трисекундній зоні, більше дій в нападі Агафонова, Чакіча, Бадера.
 
Горан Чакіч, гравець БК "Хімік".

 
- Сьогодні була краща гра "Хіміка", швидка, результативна. І бігли, і потрапляли. Не все ще виходить, але, якщо ми так прогресуватимемо в грі, це буде добре. Ми в ще кращій формі підійдемо до найближчих важливих матчів з Києвом і Донецьком.
 
Рімантас Ендріяйтіс, головний тренер БК "Сумихімпром".
 
- Цього року нам всім належить дуже серйозна робота – 4 круги, плюс Єврокубки. Ви сьогодні побачили, що "Сумихимпром2 абсолютно нова команда. Із старого складу лишився один Буций, і той після ігор в збірній травмований і дотепер не відновився. Зараз ми вимушені грати з одним першим номером. Освальдас Мачерніс грає 1-2, і я його використовував як першого, що нам дуже допомогло. Ще одна проблема, яку мені як тренеру належить вирішувати – наші великі не кидають здалеку. А в "Хіміку" всі кидають, і маленькі і великі. Це велика перевага.
 
Брайан Грін, гравець БК "Сумихімпром".

 
- У нас були моменти, коли ми близько підходили до суперника, але в захисті ми поступилися, і в результаті програли матч. Український чемпіонат досить сильний, і ми не можемо дозволити собі розслаблятися, потрібно постійно працювати, щоб бути у формі. 

ukrbasket.net

Коментарі ()