Головне

Валентин Воронін і "Політехніка-Галичина" боротимуться за найвищі місця

02.10.2008 19:25 100 0

Головний тренер "Політехніки-Галичини" Валентин Воронін заявив, що його команда буде боротися на найвищі місця у чемпіонаті України.

- Команда буде боротись за найвищі місця в Українській баскетбольній лізі. Звичайно, це буде складно, адже всі команди дуже добре укомплектовані. Наприклад, у БК «Одесі» грають 5-6 американців. Також непогані команди у Кривому Розі, Дніпропетровську і Черкасах, – заявив він.

Сьогодні, 2 жовтня, баскетбольна "Політехніка-Галичина" літаком прилетіла у Сімферополь. Як повідомив головний тренер команди, ввечері команда випробує майданчик, а завтра зранку проведе тренування. Так само буде проходити підготовка до матчу із БК "Одеса" (5 жовтня). У суботу, 4 жовтня, львів’яни клубним автобусом відправляться в Одесу, де того ж дня випробують майданчик, а зранку, 5 жовтня, проведуть тренування.

Також Валентин Воронін сказав, що у команди лише одна втрата. Серйозна травма у Володимира Гуртового, який пропустить кілька стартових матчів.

З приводу невиступу команди у Єврокубках Валентин Воронін сказав, що у політику клубу він не лізе. "Але думаю, що в подальшому потрібно, щоб керівники УБЛ знайшли компроміс із керівниками Федерації баскетболу України і щоб клуби, які виступають в УБЛ змогли виступати у Єврокубках", – додав головний тренер.

zik.com.ua

Коментарі ()