Головне

Екс-"азовмашівець" може поповнити ряди "Лейкерс"

18.09.2008 10:16 187 0

Колишній центровий маріупольського "Азовмашу" Джелані Маккой може підписати контракт з "Лос Анджелес Лейкерс", повідомляє Sports.ru, посилаючись на авторитетне видання Hoopshype.

Згідно словам агента баскетболіста, шанси його підопічного оформити угоду з "Озерними" можна оцінювати як достатньо хороші. Нагадаємо, що сім років тому цей бігмен вже виступав за каліфорнійців, провівши у їх складі двадцять одну гру.

Джелані минулий сезон провів у NBDL, виступаючи за "Лос Анджелес Ді-фендерс", набираючи 11,2 очка, додаючи до цього 7,9 підбирань, 3,3 результативні передачі, 2,1 блок-шота і 2,6 втрати в середньому за матч. Проводив же він на майданчику близько тридцяти хвилин. А також, у сезоні 2007/2008 Маккой зіграв 6 ігор за "Денвер", відзначаючишь дуже скромними показниками.

Всього ж, за свою кар'єру цей центровий/важкий форвард встиг побувати не тільки в "Азовмаші", "Лейкерс" і "Наггетс", але і в "Сиєттлі", "Торонто", "Клівленді", "Атланті", "Бейкерсфілд Джемі" (NBDL), "Джіангсу Нанганг Дрегонс" (чемпіонат Китаю), "Реджіо Калабрії" і "Менорці".

basket.com.ua

Коментарі ()