Головне

Євробаскет-2009. Чоловіча збірна сьогодні гратиме у Франції

17.09.2008 16:50 216 0

Сьогодні національна баскетбольна збірна України проведе свій черговий матч відбірного турніру на Євробаскет-2009 проти збірної Франції. Після тригодинного перельоту з Києва до Парижу наша команда ще стільки ж часу автобусом діставалася невеличкого містечку Ле Ман, де саме й відбудеться гра.
 
Нагадаємо, що у попередньому поєдинку між цими суперниками у драматичній кінцівці перемогу з рахунком 78:77 святкували наші хлопці.
 
Напередодні поєдинку головний тренер України Валентин Мельничук поспілкувався з прес-службою ФБУ:
 
-  Цей матч, як і будь-який інший, дуже важливий для становлення нашої команди, для вирішення наших проблем з організацією гри. Він є також надважливим в плані підготовки до вирішального матчу проти Бельгії. Чим краще ми зіграємо сьогодні, тим краще гратимемо у суботу проти бельгійців.
 
Ми чекаємо на повернення Артура Дроздова з По після консультації з лікарями. В нього дуже важка ситуація, і ми не особливо сподіваємося, що він нам сьогодні допоможе. Навіть попри те, що він казав, що дуже хоче дограти цей турнір.
 
Артура дуже важко замінити через його різноплановість, адже у нападі він може зіграти на позиції від першого до четвертого номерів. Сподіватимемося, що декілька молодих гравців сьогодні «вистрелять». Не можливо вигравати матч, коли гра йде лише у одного виконавця. Іноді можливо виграти, коли вона йде у двох, і майже завжди перемогою закінчуються поєдинки, коли вдало діють три гравці.

Ще не знаю, хто вийде в стартовій п’ятірці. Можливо почнемо без номінального центрового, бо у Франції лише Туріаф зі зростом 2.07, а інші гравці нижче.

ukrbasket.net

Коментарі ()