Головне

Євробаскет-2009. Українці програли третій матч

13.09.2008 20:18 293 0

Україна - Туреччина 64:86

Чоловіча збірна України сьогодні програла збірній Туреччини 64:86 у четвертому турі відбірного турніру на першість Європи 2009. Поразка позбавила українців шансів поборотися за найвище місце в групі С.

Господарі не дорахувались капітана команди та її найкращого бомбардира Артура Дроздова, що зазнав травми та пропускав зустріч. Проте його відсутність не позначилась на діях підопічних Валентина Мельничука у першій десятихвилинці. Господарі вирвались уперед, і лише індивідуальна майстерність Хідаєта Тюркоглу дозволила туркам забезпечити перевагу 16:17 після першої чверті. І хоча Ростислав Кривич вивів українську дружину вперед у другій чверті, це не завадило Туреччині повести перед 34:40 після двадцяти хвилин поєдинку.
 
Гості розпочали другу половину зі спурту 7:2 та впевнено заволоділи перевагою. На жаль, українцям так і не вдалося зачіпитися за прийнятний рахунок, і турки довели справу до переможного завершення.
 
Ростислав Кривич став найрезультативнішим гравцем у складі господарів, набравши 22 очки. Сергій Ліщук додав 14 пунктів, а Андрій Агафонов закінчив гру з 7 балами.
 
Керем Гонлум записав до свого активу 17 очок. Ендер Арслан здобув 13 очок, в той час як Хідаєт Тюркоглу - 11.
 
Наступний свій матч збірна України проведе на виїзді проти Франції. Гра відбудеться у середу 17 вересня.

ukrbasket.net

Коментарі ()