Головне

"Будівельник" переміг латвійців у Литві

13.09.2008 13:13 420 0

Потрапивши на фоні важких фізичних навантажень у низку невдач у контрольних матчах, "Будівельник" отримав відмінний шанс відквитатися зі своїми кривдниками на турнірі в Клайпеді, учасниками якого стали місцевий "Нептунас", латвійська "Валмієра" і московське "Динамо".

Першим суперником "будівельників" став середняк латвійського баскетболу, який зовсім недавно обіграв підопічних Білла Магаріті, – 75:62. Цього разу кияни без особливих проблем довели свою перевагу, здолавши "Валмієру" - 74:64. Найкращими у киян стали Деррік Зіммерман (21 + 8 пд + 4 пр) і Скотт Мерітт (14 + 11 пд).

Варто відзначити, що "Будівельник" у черговий раз проводив зустріч в послабленому складі, оскільки через травми не могли допомогти команді Максим Балашов (орієнтовно відновиться до старту чемпіонату УБЛ), а також Богдан Каребін і Юрій Кравець, які мають менш серйозні пошкодження.

Наступним суперником "біло-зелених" стануть господарі турніру – "Нептунас", які в першому турі здолали грізне московське "Динамо" - 86:70.

bcbudivelnik.com

Коментарі ()