Головне

"Політехніка-Галичина" виграла товариський турнір у Польщі

03.09.2008 15:31 233 0

На міжнародному турнірі пам’яті Казімєжа Вацлавчика, який відбувся у польському Тернобжегу, львівська баскетбольна "Політехніка-Галичина" здобула головний приз.

У першому матчі львівські баскетболісти перемогли місцеву команду "Сярка" – 94:70. Найрезультативнішими у складі "Політехніки-Галичини" стали: Йован Копрівіца – 21, Антон Агєєв – 17, Геннадій Кузнєцов – 14, Гедімінас Навіцкас – 11.

У другому матчі львів’яни перемогли "Зубрів" – 100:90. Найрезультативнішим був Ярослав Зубрицький, у активі якого 20 очок. У третьому матчі львів’яни пермогли "Жніц" із Ярослава – 107:73. Найкраще себе на майданчику проявив Володимир Гуртовий, який накидав у кошик суперника 18 очок.

В останніх двох матчах "Політехніка-Галичина" перемогла "Баскет" 76:72 і "Мосір" 102:81. У підсумку, "Політехніка-Галичина", здобувши перемогу у всіх матчах турніру, завоювала кубок "Меморіалу".

- На турнірі у Тернобжегу не були суперсильні команди, але два колективи були досить непоганого рівня, – повідомив головний тренер команди Валентин Воронін

Також Воронін сказав, що завтра, 4 вересня, команда відправиться у Ярослав, де з 5 до 7 вересня візьме участь у ще одному турнірі. По закінченні львів’яни зіграють товариський матч із одним із польських клубів, після чого відправляться у Вроцлавек, де 12-14 вересня візьмуть участь в іншому міжнародному турнірі, на якому будуть виступати учасники Кубку FIBA чеський "Німбург", латвійський "Вентспілс" і польський "Анвіл".

zik.com.ua

Коментарі ()