Головне

Чоловіча збірна України розпочне сьогодні боротьбу за вихід на ЧЄ-2009

03.09.2008 12:23 180 0

Національна чоловіча збірна України з баскетболу розпочинає відбірний цикл на Чемпіонат Європи 2009.
 
Суперниками нашої команди по групі "С" будуть збірні Франції, Туреччини та Бельгії. У фінальну стадію змагань автоматично виходить команда, що фінішує першою, та три кращих других позиції з усіх груп. Ще одне місце буде розігране у додатковому кваліфікаційному раунді серед найгіршої другої команди, усіх третіх місць та четвертого місця групи "А". Як зазначив наставник України Валентин Мельничук у одному з інтерв’ю Офіційному сайту ФБУ, "нашій команді необхідно перемагати в усіх домашніх матчах та намагатися набирати якомога більше очок на виїзді".
 
Цей відбірний цикл надасть українським вболівальникам можливість побачити у дії таких зірок світового баскетболу як Тоні Паркер, Роні Туріаф, Хідаєт Туркоглу та ін.
 
У рамках підготовки до відбору підопічні Валентина Мельничука провели 21 поєдинок, взявши участь у міжнародних товариських турнірах у Італії, Росії, Україні та Естонії.
 
Дві домашніх гри: проти Франції і Туреччини збірна України проведе у київському Палаці Спорту 6 та 13 вересня відповідно. Остання домашня гра циклу проти Бельгії буде проведена 20 вересня у м. Южне. Початок усіх трьох поєдинків о 16:30.

ukrbasket.net
Коментарі ()