Головне

"Азовмаш" будує арену на 10000 глядачів

06.08.2008 11:40 594 0

"Азовмаш" уклав договір на будівництво спортивно-видовищного комплексу "Маріуполь-сіті". За словами генерального директора "Азовмаша" Ростислав Клименка, тендер на вивчення можливостей підрядників тривали піроку.

 

Ескіз проекту. Малюнок 0629.com.ua

Центр площею 90 тисяч квадратів побудують в центрі міста (район 1000 дрібниць). Азовмашевці ставлять терміни не більше двох років, повідомляє 0629.com.ua

"Маріуполь-сіті" - наймасштабніший проект у місті. За плануванням і насиченістю не матиме собі рівних і в Україні, заявив на презентації майбутнього будівництва Ростислав Клименко.

Центральний об'єкт спортивно-видовищного центру - стадіон, місткістю 10 тисяч глядачів. Арена буде пристосована як для спортивних заходів, так і для концертних. Тут не соромно буде зустрічати зірок шоу-бізнесу найвищого рівня, говорить Ростислав Клименко. У комплексі заплонований і конференц-зал на 1000 чоловік.

Басейни, зони відпочинку, дитяче містечко, салони краси, ресторани і магазини, зручна транспортна розв'язка, готельний комплекс і найбільша автостоянка в місті - це складові майбутнього проекту.

Будуватиме "Маріуполь-сіті" буде компанія "Герць". Підрядники обіцяють, що залучать до будівництва кращі європейські компанії.

Коментарі ()