Головне

Національна збірна перемогла молодіжну у контрольній грі

21.07.2008 09:09 334 0

Головна національна збірна України з баскетболу у товариському двобої в Южному перемогла молодіжну збірну з рахунком 81:61. Завтра підопічні Валентина Мельничука зіграють з американською релігійною командою Sports Power.

Валентин Мельничук (головний тренер національної збірної України):

Ця зустріч була необхідна передусім для молоді, котрій незабаром відправлятися у Латвію. Відмічу, що задоволений молодшою командою, яка продемонструвала гідний рівень гри. Мої підопічні виглядали невиразно практично по всіх показниках, хоча, це і не дивно, адже багатьом довелося грати на тлі втоми, після ранкового тренування у тренажерному залі. Однак, ми отримали достатньо матеріалу для аналізу, видно з чим працювати.
Нам необхідно щільніше зайнятися діями проти зонного захисту, котрим ми поки присвятили лише один день.

- На позиції першого номера ви використовували Арабаджі. Наскільки задоволені діями Тимура? 

- Йдеться про грамотну і дисципліновану людину і я дуже розраховую, що хлопці в нього повірять. Надто, що видно як Тимур старається, намагається відпрацьовувати в захисті, будувати командну гру... Думаю, з кожним днем він буде все ближчий і ближчий до того, чого від нього хочуть.

Валентин Мельничук також відзначив, що лімітовано в збірній займається Сергій Ліщук, а Артур Дроздов сьогодні тренувався у розташуванні збірної, але за індивідуальною програмою.

НС: Арабаджі 18 + 5 підбирань, Агафонов 13 + 4 підбирання, Сильковський 10 + 3 передачі, Хижняк 9 + 7 підбирань + 2 блоки, Кобзістий 8, Кривич Р. 7 + 4 підбирання + 2 перехоплення, Забірченко 5 + 4 підбирання + 3 перехоплення, Зубрицький 4, Кравцов 3 + 6 підбирань + 2 блоки, Онуфрієв 2, Кривич І. 2.

МС: Гладирь 16 + 5 перехоплень, Лукашов 11 + 3 підбирання, Глібов 7 + 3 підбирання.

За матеріалами ukrbasket.net та basket.com.ua

Коментарі ()