Головне

Юнацькі збірні Грузії та України обмінялись перемогами

06.07.2008 14:06 461 0

За повідомленням сайту Федерації Баскетболу Грузії, наприкінці червня юнацькі національні збірні України і Грузії обмінялися перемогами в рамках товариських зустрічей, які відбулися у Тбілісі. Перші дві гри залишилися в активі господарів майданчика. Причому після досить невпевненої перемоги підопічних Міхаіла Кобешавідзе над українцями у наступному матчі грузини буквально зім'яли всі оборонні редути нашої збірної.

Проте подальші дві зустрічі залишилися все ж за гостями. Особливо цікавою була третя зустріч, яку українці почали з приголомшливого 22:3, потім розгубили перевагу, але все ж таки дотиснули суперника.

До речі, у четвертій зустрічі, яку наші хлопці виграли з різницею в шість очок, перевага могла бути і більшою, якби українці були акуратнішими з штрафної лінії (всього 21 реалізований кидок з 39). Кращими снайперами української команди стали гравці, які у минулому сезоні захищали кольори дублюючого складу БК "Київ" - Руслан Отверченко, Роман Дмитренко і Андрій Лебединцев.

Як зізнався після фінальної зустрічі наставник молодих українців Олег Рубан: "Цей виїзд був дуже корисний для обох команд, і я вдячний грузинській федерації за надану можливість зіграти проти настільки хорошого суперника". 

Грузія - Україна 67:62

В: Дмитренко 17, Отверченко 14 

Грузія - Україна 81:61

В: Лебединцев 11, Дмиренко 9 

Грузія - Україна 61:71

В: Отверченко 14, Дмитренко 14, Лебединцев 10 

Грузія - Україна 70:76

В: Лебединцев 27 + 7 підборів + 6 передач + 5 перехоплень

basket.com.ua

Коментарі ()