Головне

"Політехніка-Галичина" – "Хімік". Коментарі після матчу

24.05.2008 14:09 167 0

Валентин Воронін (головний тренер "Політехніки-Галичини"):
- Ми вже віддали дві перемоги "Хімікові", так що сьогодні дороги назад у нас не було. І знову - нервова напруга на останніх секундах трохи зіграла з нами злий жарт. Але попередні поразки розсердили мою команду і ми таки перемогли.

Розумію, що в останньому п'ятому поєдинку в Южному нам буде дуже важко. Гратимемо на чужому паркеті і шансів на помилку не буде. Але, що цікаво, - наші баскетболісти досить часто краще виступають на виїзді, де зали все-таки кращі, ніж в Львові...

Ярослав Зубрицький (нападник "Політехніки-Галичини"):
- Нарешті і нам на останніх секундах "поталанило", хоча були й моменти коли нерви вже були на межі. Відзначу, що паркет був досить слизьким, і через це, наприклад, на останніх секундах втратив рівновагу Кузьмін. Це падіння могло бути й вирішальним. Проте ми сьогодні більше хотіли перемогти, злішими були, тому і зрівняли рахунок в серії. Тепер маємо дуже непогані шанси на перемогу.

Дмитро Базелевський (головний тренер "Хіміка"):
- Мої підопічні вийшли на гру дуже самовпевненими. До того ж на початку поєдинку моя команда погано грала в захисті.

Чи могли на останніх секундах хоча б не програти? Очевидно, що тоді треба було фолити, але ж не розпишеш дій гравців у кожній ситуації. У підсумку - Кузьмін опинився під щитом і вирішив результат зустрічі.

basket.com.ua

Коментарі ()