Головне

"Київ" – "Азовмаш". Коментарі після матчу

18.05.2008 22:57 393 0

Томо Махоріч (головний тренер БК "Київ")
- Ми провели гарну гру і я цим фактом дуже задоволений. Відсутність ігрової практики на протяг десяти днів мене турбували й команді було досить складно знайти потрібний ритм. Однак на тренуваннях хлопці повністю викладалися й це стало заставою того, що сьогодні ми перемогли. Я продовжую вірити у свою команду. Для досягнення поставлених завдань нам потрібно небагато удачі.

Маркус Фейсон (захисник БК "Київ"):
- Згоден з тим, що сказав тренер. Ми вийшли на цю гру дуже зібраними й сконцентрованими на результаті. Потрібно віддати належне Дроздову й Джеттеру, які дуже здорово відіграли в нападі, забивши дуже важливі очки. При цьому не можна не відзначити роботу наших "великих", які виключили Арчібальда, а це головний козир "Азовмаша.

Мехмет Бечирович (головний тренер "Азовмаша"):
- "Київ" заслужив цю перемогу, тому що був краще готовий і фізично, і психологічно. На нас, можливо, позначилася довга серія проти "Хіміка", але причина поразки насамперед в галузі психології. Ми програли битву, але не війну, а тому, упевнений, що наступний матч буде зовсім іншим.

- З вашим зонним захистом "Київ" справлявся без проблем,  чи не було бажання більше грати персонально?

- Проблема в тому, що нас перегравали й персонально. Джеттер уже з першого кроку діставав  перевагу, Дроздов її отримував навіть без м'яча, грамотно обираючи позицію... Доводилося чергувати ці види захисту, випустив маленький склад, щоб додати в рухливості, але це не принесло плодів і суперник перевершив нас у всіх ігрових елементах. До того ж, ми грали зону в певних ситуаціях, приміром, після пробиття штрафних кидків, але мої хлопці не завжди були досить сконцентровані на грі, що приводило до помилок: забували, що саме потрібно грати в тій або іншій ситуації.

basket.com.ua

Коментарі ()