Головне

Томо Махоріч: "Ми жадаємо титулу, але хто кращий – покаже гра"

17.05.2008 10:43 459 0

Томо Махоріч (головний тренер БК "Київ"):
- По-перше, хочу відзначити, що з кожним роком рівень української Суперліги помітно зростає. Проте, нинішні фіналісти вкотре довели, що перевершують всіх опонентів по внутрішній арені.

Який буде результат "золотої" серії? Думаю, давати якісь прогнози зайве, адже всі вони будуть зводитися до банального гадання. Єдине, про що я можу говорити - це про мою команду. Ми провели гарний сезон, демонстрували гідний баскетбол і докладемо максимум зусиль, щоб завершити його на мажорній ноті. Ми жадаємо титулу, але кому в підсумку дістануться нагороди вищої проби - покаже лише гра.

Пух Джетер (плеймейкер БК "Київ"):
- Ми перебуваємо в передчутті фінальної серії, адже це - апогей сезону. Протягом всього року ми дуже наполегливо працювали, доводячи свою спроможність. Останні ж дев'ять днів - після того, як завершилася півфінальна битва, всі наші думки були сконцентровані лише на вирішальній серії. Правда, хочу відзначити, що ми не просто готуємося до фіналу в цілому, а концентруємося безпосередньо на кожній грі, тобто зараз всі наші погляди спрямовані конкретно на завтрашню зустріч.

БК "Київ"

Коментарі ()