Головне

"Хімік" – "Азовмаш". Післяматчеві коментарі тренерів

09.05.2008 21:58 182 0
Дмитро Базелевський (головний тренер "Хіміка"):
Сьогодні вийшло те, на що я налаштовую свою команду, - відкритіший баскетбол, гострі передачі на межі втрати, відкритий кидок. "Азовмаш" всю гру стояв зоною, - ми змогли реалізувати кидки, і виграли матч. Нам відомі слабкі місця в обороні супротивника - і сьогодні ми багато забили через Ліаделліса, але це не було основною установкою. Головне, що ми відчули впевненість у своїх силах. Хоча не можу сказати, що ми показали сьогодні хороший баскетбол - не показали свою гру лідери команди Братіч і Чакіч (ще не набрав форму після травми), Фамутімі -  так що у нас є резерв для поліпшення гри. У п'ятому матчі прагнутимемо виграти.

Андрій Корочкін (гравець "Хіміка"):
У нас вийшли сьогодні  кидки - і  в цілому мені здалося, що грати було легше, ніж в попередній зустрічі. Набагато розкутіше. Дещо здивувала тактика "Азовмаша" - всю гру зонний захист. Але сюрпризів на майданчику сьогодні не було.

Мехмед Беширович (головний тренер "Азовмаша"):
Мабуть, після перемоги в третьому матчі, команда втратила концентрацію, тоді як суперник показав дуже хорошу гру. У команді кожен хоче показати себе, але не завжди виходить добитися результату. Наша команда концентруватиметься на п'ятому матчі.

Ван де Харе Ремон (гравець "Азовмаша"):
Ми втратили гру на початку.  При цьому суперники зіграли чудово. Але побачимо, що буде в понеділок.

Коментарі ()