Головне

Тренер "Нью Орленан Хорнетс" - найкращий в НБА

30.04.2008 14:16 446 0
Байрон Скотт. Фото AP
Головний тренер "Нью-Орлеана" Байрон Скотт офіційно оголошений тренером року.

Його команда, яку він очолює вже 4 роки, цьогоріч отримала рекордні 56 переміг в регулярному чемпіонаті і вийшла до плей-офф НБА. (І, як стало відомо вже після вручення нагороди, вийшла до чвертьфіналу, перегравши "Даллас").

Скотт зумів збільшити кількість перемог команди порівняно з минулим сезоном на 18. Цього зезону команда отримала 56 перемог і 26 поразок (.683), минулого 38-43 (.463). Це дало змогу завершити сезон на другому місці Західної конференції.

"Отримати цю престижну винагороду - величезна честь", говорить Скотт. "Я повинен подякувати своїм помічникам, гравцям, генеральному менеджеру і власнику. Для нас це був чудовий сезон після повернення назад до Нового Орлеана, і я гордий бути частиною цієї організації і бути головним тренером такої величезної групи молодих людей, прекрасних як на майданчику, так і поза ним".

Переможця номінації обирали 125 спортивних журналісти США і Канади. Байрон Скотт набрав 458 балів (70 учасників голосування поставив його на перше місце). Другим був Док Ріверс ("Бостон") - 242 очки, третім - Рік Адельман ("Хьюстон") - 193.

 За інформацією офіційного сайту команди

Коментарі ()