Головне

Ferrari залишить Райкконена на 2018 рік?

21.04.2017 17:57 409 0

У найближчі місяці керівництво Ferrari почнt перемовини з потенційними кандидатами на місце в команді, проте Кімі Райкконен залишається одним із основних варіантів.

Контракти Себастьяна Феттеля і Райкконена спливають наприкінці цього року.

У Маранелло поки що не оголосили про склад пілотів на наступний рік, хоча мало хто сумнівається, що німецька зірка залишиться у команді.

Натомість майбутнє фіна у Скудерії залишається під питанням, особливо, якщо Кімі і далі буде показувати невиразну їзду: з початку сезону він жодного разу не потрапив на подіум, тоді як його напарник виграв дві гонки й лідирує у чемпіонаті.

Раніше з’являлись чутки, що у Ferrari підписали попередній контракт із Даніелем Ріккардо.

Втім, це не означає, що австралієць стовідсотково приєднається до команди. Серед кандидатів також Карлос Сайнс і Серхіо Перес.

З іншого боку, Райкконен має непогані шанси залишитися у Ferrari, оскільки він добре влаштовує очевидного лідера Скудерії - Себастьяна Феттеля, який і є головним лобістом продовження контракту з фіном.

Однак, якщо Кімі не почне демонструвати ліпші результати, керівництво команди буде вимушене шукати когось іншого у партнери Феттеля.

В усякому разі, у Маранелло не збираються оголошувати про склад пілотів на наступний рік до Гран Прі Італії, і, можливо, цього разу на нас очікує гучний анонc, пише ua.motorsport.com.

Коментарі ()