Головне

Хемілтон: Я по-справжньому щасливий

10.07.2016 17:54 567 0

Льюїс Хемілтон дуже щасливий, що здобув перемогу і вдячний всім уболівальникам, які зібралися в Сільверстоуні.

Про це повідомляє видання f1news.ru.

"Я по-справжньому щасливий і вдячний всім уболівальникам, які зібралися сьогодні в Сільверстоуні! Перш за все, я радий, що погода покращилася, хоча сьогодні, коли ми їхали на стартове поле, траса ще була сухою, але потім пішов дощ, і в таких умовах працювати на трасі було дуже складно", - сказав британець.

"Асфальт досить швидко підсихав, але коли гонка стартувала, я був першим, кому довелося атакувати. Всім було важко уникнути помилок, але як раз за це я і люблю Гран Прі Великобританії, гонки на цій трасі ніколи не бувають нудними", - продовжив він.

За словами Льюїса Хемілтона, невелике відставання у загальному заліку від Ніко Росберга ще більше його мотивує.

"Сьогодні мені довелося берегти двигун, я робив все, що мені під силу, оскільки це мій останній мотор, а я хочу з ним працювати якомога довше", - зазначив автогонщик.

"Наступна гонка пройде в Будапешті, угорська траса мені дуже подобається, і я поступово наздоганяю Ніко Росберга, тому треба продовжувати атакувати!", - підсумував Хемілтон.

Нагадаємо, що Льюїс Хемілтон втретє поспіль виграв Гран Прі Великобританії і скоротив відставання від лідера чемпіонату, Ніко Росберга, до чотирьох очок.

 Льюїс Хемілтон
Коментарі ()