Головне

Екклстоун повідомив, що Гран Прі Німеччини у 2017 році не відбудеться

16.12.2015 18:50 611 0

В Німеччині втратили інтерес до "королівських перегонів" Формули-1.

Про це у коментарі Аutosport заявив глава менеджменту Формули-1 Берні Екклстоун, який повідомив що рейтинги чемпіонату у Німеччини сильно падають навіть незважаючи на виступи німців Себастьяна Феттеля і Ніко Росберга.

"Для мене це загадка. Я не знаю, що пішло не так, але очевидно, що Німеччина втратила інтерес до Формули-1", - заявив він.
 
У 2016 році Гран Прі Німеччини прийме Гоккенгайм, проте за контрактом в 2017-му році знову повинен організовувати Гран Прі автодром Нюрбургрінг, що ставить під сумнів присутність країни в календарі-2017.
 
"Коли автодром виставили на продаж, я погодився його купити," - додав Екклстоун.

"Потім вони знов зв'язалися зі мною, заявивши, що у них є пропозиція на один або два мільйони вище, ніж моя. Нерозумно, що через два мільйонів вони позбулися тієї людини, яка могла б забезпечити їх майбутнє в Формулі-1 на 100 років вперед. Це прикро", - повідомив глава.

За його словами, сам через цю причину автоперегони втратили Нюрбургрінг.
 
"Водночас я дуже розчарований, але саме з причини цього ми і втратили Нюрбургрінг. Думаю, можна сказати з упевненістю, що туди ми більше не приїдемо", - запевнив він.

"У наступному році гонка відбудеться, оскільки у нас є контракт. Це не кращий контракт, але він діє", - підкреслив Екклстоун.

Раніше повідомлялося, що президент Ferrari Серджіо Маркіонне пригрозив відходом Скудерії з Формули-1 на знак протесту проти нових правил, що припускають впровадження дешевих двигунів.

Також стало відомо, що відомий італійський бренд Alfa Romeo може повернутися в Формулу-1.

Коментарі ()