Головне

Екклстоун: "Правило "подвійних очок" безумовно набере чинності"

20.01.2014 15:32 406 0

Глава менеджменту "Формули- 1" Берні Екклстоун запропонував ідею нарахування "подвійних очок" за підсумками заключної гонки сезону.

Таке нововведення, запропоноване британським керівником, не знайшло особливої ​​підтримки з боку інших менеджерів, однак сам Берні заявив, що правило вступить в силу з нового сезону.

"Правило "подвійних очок" безумовно набере чинності. Ні в кого немає права накласти на нього вето. Правило було затверджено Комісією "Формули-1" і Всесвітньою радою (FIA)", - зазначив він.

"Я хочу, щоб подвійні очки нараховувалися в трьох заключних гонках, однак затвердити це правило буде набагато складніше. Якщо всі учасники чемпіонату погодяться, тоді зміни будуть прийняті. Нам необхідно одностайна згода всіх команд", - цитує Екклстоуна xsport.ua з посиланням на Аutoweek.

Нагадаємо, нововведення автоматично увійде до регламенту першості, так як Всесвітня рада FIA з автоспорту минулого тижня погодилась наділити Стратегічну групу Ф-1 та Комісію Ф-1 одноразовим правом самостійно вносити зміни в правила.

Коментарі ()