Головне

Перес не зацікавлений у переході в "Марусю" і "Катерхем"

19.11.2013 18:08 306 0

Пілот "Макларена" Серхіо Перес підтвердив, що британська стайня допомагає йому знайти місце в іншій команді, щоб залишитися в "Формулі -1 " в сезоні -2014.

Також Перес зазначив, що не буде розглядати варіанти з переходом в "Марусю" або "Катерхем", оскільки дані команди є аутсайдерами в Формулі-1.

"Так, вони дійсно допомагають мені. Але також вірно і те, що зараз дуже складно знайти місце в команді, яке б мотивувало мене залишитися в Формулі -1", - заявив Перес.

Крім цього Перес повідомив, що у відсутності прийнятних варіантів може розглянути можливість з переходом в іншу гоночну серію.

"Навіть не знаю, але я не хочу розглядати ці команди, тому що я можу багато дати "Формулі -1, а перехід в одну з таких команд застопорить мою кар'єру. Мені доведеться знайти інший варіант", - зазначив він.

"Наразі я поки не розглядав варіант з переходом в іншу гоночну серію, але якщо до цього дійде, я звичайно обміркую таку можливість. Я хочу прийняти остаточне рішення в найближчі кілька днів" , - цитує Переса sports.ru посилаючись на  Autosport.

Коментарі ()