Головне

Команди "Формули-1" побоюються у 2014 році нудних гонок

19.11.2013 14:32 472 0

Керівники команд "Формули-1" вважають, що недостатньо видовищний етап на трасі у Техасі має послужити сигналом для керівництва чемпіонату.

Представники компанії "Піреллі" вже дали зрозуміти, що ситі по горло критичними зауваженнями на адресу їхніх шин. Вони намагалися зробити їх такими, щоб у більшості гонок пілотам потрібно було двічі відвідувати бокси.

Італійська компанія в ультимативній формі звернулася до FIA з вимогою узгодити регламент, який робив би тактику з одним піт-стопом винятком, а не звичною практикою.

В іншому випадку "Піреллі" погрожує у 2014 році надати командам максимально стійкі шини, щоб позбавити себе від критики за низьку якість продукції. А це призведе до регулярного використання усіма командами схеми з однією зупинкою.

Керівник "Феррарі" Стефано Доменікалі визнав, що ця проблема його серйозно турбує, і він хотів би вирішити її задовго до початку наступного сезону.

Керівник "Ред Булл" Крістіан Хорнер вважає, що якщо у більшості гонок буде можливо використовувати тактику з одним піт-стопом, - це стане великою втратою для "Ф-1", пише autosport.com.ru.

Коментарі ()