Головне

Нестерчук: Ми готові до "Дакару" на 100%

30.12.2011 16:15 617 0

За день до старту найбільш масштабного ралі планети Дакар 2012 українська команда SIXT UKRAINE провела завершальне тренування, де ще раз переконалася, що готова до змагань.

Про це заявив Першому національному лідер команди Вадим Нестерчук, котрий залишився задоволеним двома днями тренувань в умовах, наближених до тих, що будуть у перегонах.

"За неповних два дні ми постаралися максимально вкотитися в автомобіль. Спробували себе на різних грунтах і в різних ситуаціях, міняли темп і тиск в шинах. Протестували підвіску та інші основні деталі автомобіля. Тепер можна сказати ми готові до "Дакару" на 100%", - впевнений він.

"Ми вже втретє проходимо реєстрацію на "Дакарі", плюс ті ж комісари дивляться нас на "Шовковому шляху", тому ми заздалегідь максимально звернули увагу на моменти, до яких вони найбільше чіпляються. Ми впевнені у нашому "рижику", адже збираємо його своїми руками. От зараз ще прапор України закріпимо, і буде повний порядок", - сказав головний механік Віталій Бутинець.

Також організатори після адміністративної перевірки зареєстрували і екіпаж. Перший пілот - Вадим Нестерчук, другий пілот - француз, який виступає під українським прапором і з українською ліцензією, Лоран Ліхтлейтхер. Другий екіпаж української команди, який виступає на вантажівці в категорії Т4 під №556 також пройшов реєстрацію.

Коментарі ()